vrijdag 18 januari 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Manon - Partner van een transgender (3) - De apotheker
Gepubliceerd op: 22-01-2013 Aantal woorden: 669
Laatste wijziging: 29-01-2013 Aantal views: 3955
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

Partner van een transgender (3) - De apotheker

Manon


En hop, met wiebelende borsten breng ik de hopkorrels naar de pillendraaier.


Ik ben de partner van de transgendere Mauranne (van man naar vrouw). In een reeks columns vertel ik hoe het is om samen te leven met haar. De apotheker is de derde aflevering en verscheen eerder in ZiZo-magazine.


Mijn partner Mauranne heeft van nature grote tepels. Dat is een goed begin. En borsten heeft ze ook al. Zelfklevende. Maar daar is ze niet tevreden mee. Ze wil haar eigen, vlezige borsten die op en neer wiebelen als ze jogt. Borsten die, als ze onverwachts boven de beha komen piepen, er niet uitzien als een kussentje of een prop watten. Ook wil ze haar borsten dag en nacht, altijd en overal. Mochten achter haar tepels bovendien geen implantaten, maar echte borsten schuilgaan, dan zouden die twee grote tepels de kersen op de taart van haar lichaam zijn.

Synthetische hormonen vindt Mauranne te ongezond, maar via het internet leerde ze fyto-oestrogenen kennen, een groep plantaardige stoffen met dezelfde werking als het vrouwelijke geslachtshormoon. Nu weegt ze, heel geduldig en nauwgezet, zeven acht keer per dag 1.500 mg hopkorreltjes af. Zeven of acht keren het hoeba hopmoment, dag na dag! Ze heeft er wat voor over. En ik heb met haar te doen.

Zou mijn apotheker van die hopkorrels gelules kunnen maken? En hop, met wiebelende borsten breng ik de hopkorrels naar de pillendraaier. Hij kent mij als een kruidenmengster en helpt me regelmatig. Toch ben ik deze keer verlegen. Hopkorrels worden normaal gebruikt om bier te brouwen. Hoe zal hij reageren? Zal hij me verdenken van sjamanistische praktijken? Zal hij vinden dat ik mijn boekje te buiten ga?

"Je hoeft er niet mee in te zitten hoor," zegt hij. "De fabrikant kent het inwendige gebruik van hop." Hij stelt geen persoonlijke vragen, uitsluitend technische. Misschien denkt hij dat ik zelf de hopkorrels slik, om vollere borsten te krijgen of om de menopauze te vergemakkelijken. Maar ik ben niet in de overgang en mijn borsten zijn groot genoeg. Misschien vraagt hij zich af of het met mijn partner te maken heeft. Hij is immers ontzettend lief voor mij en lijkt oprecht betrokken. Zijn houding ontroert me zelfs.

De apotheker probeert me te helpen. Hij kan inderdaad van de hopkorrels gelules maken en ze in een blisterverpakking steken. Maar hop moet luchtdicht verpakt en koel bewaard worden. Dat kan niet in die verpakkingsvorm. "We willen zeker zijn dat we het optimale resultaat krijgen, dus kiezen we niet voor die optie," zeg ik hem. Ik bijt op mijn lip. We. Mijn partner en ik. De apotheker glimlacht veelbetekenend. En ik voel aan dat hij 'ons' oprecht veel succes toewenst.

Intussen zijn we een jaar verder. De hop doet langzaamaan haar werk. Mauranne is blij met het dunne vetlaagje dat zich onder haar huid heeft gevormd. Daardoor zijn haar spieren wat ronder en zien ze er minder pezig uit. Ook haar heupen, die al breed waren, zijn breder geworden. Het geeft haar hele lichaam een vrouwelijk tintje. En haar borsten zijn ook wat groter en vrouwelijker. Maar de borstgroei verloopt traag bij haar. Om het eindresultaat te zien moeten we nog wat geduld oefenen.

Mauranne weet wel dat ze nooit een D-cup zal hebben, want volgens de informatie die ze vond, kunnen de borsten nooit groter worden dan die van de biologische moeder. Maar ze is niet veeleisend. Met een kleine B of een grote A zal ze al tevreden zijn.


(Eerder verschenen in ZiZo magazine, 18de jaargang, nummer 112, maart/april 2011)
www.manonsite.eu
Facebook Manon Coppens


Update: Nu, in 2013, is Mauranne nog altijd even tevreden over het uitzicht van haar spieren en heupen. De borstgroei blijft traag verlopen. Ze heeft nu iets wat begint te lijken op een A-cup, wat al tot enige tevredenheid stemt. Toch mag het nog iets meer zijn. We weten dat dit proces jarenlang kan duren, en blijven geduldig.


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens