vrijdag 18 januari 2019
Snel naar rubriek:
Inloggen      Registreren
Manon - Wat de dag niet kan zien, weet de nacht (4/4)
Gepubliceerd op: 13-09-2012 Aantal woorden: 1067
Laatste wijziging: 13-09-2012 Aantal views: 1586
Easy-print versie Aantal reacties: 11 reacties

Wat de dag niet kan zien, weet de nacht (4/4)

ManonAnna, opeens lijk je over zoveel energie te beschikken. Dag na dag ben je veranderd. Je brein wordt zo alert, je reacties, zo snel. Ik herhaal het, maak je geen zorgen. Ik begin zelf vragen te stellen. Je wordt zo levendig, zo mooi. Prachtig zelfs.
Anna aarzelt nog. Tenslotte besluit ze dat ze haar chef lang genoeg kent. Hij is dik, maar hij is ook heel eerlijk. Hij is geen valse verrader. Als hij haar wilde aangeven, zou hij een echt verhoor afnemen, in de verhoorkamer, met een getuige erbij.
Ze neemt hem in vertrouwen. 'Ik ben aangesloten bij de lobbygroep 'Leven is Bewegen'. We willen niet dat mensen zich in hun slaapkamer moeten blijven verstoppen met een illegaal binnengesmokkelde fietsmachine. We vragen dat het mag om sport te beoefenen in clubverband, en dat mensen ook in open lucht mogen trainen zodat ze kunnen tennissen op echt gras, trekkings mogen ondernemen in de bossen, joggen in de natuur, enzovoort.

'Uh... Ik heb nooit eerder sport beoefend. Deze nacht was de allereerste keer. Het was lastig maar ik moet toegeven, ik heb een bijzondere prikkeling ervaren, het was heel aangenaam, levendig. Alsof er bloed door mijn aderen stroomde.
Er stroomt bloed door je aderen, Jack, glimlacht ze.
Aan de andere kant, nooit meer lezen... dat kan ik niet goedkeuren, echt niet.'
'Maar dat is nu precies wat ik gedaan heb, Jack. Lezen! Ik heb een heleboel teksten doorgenomen. Alleen waren het geen officile documenten. Ik heb totaal andere zaken gelezen dan de officile meningen die verspreid worden over sport.'
Dat is een schok voor Jack. 'Anna! Ook dat is verboden! In n trek vraagt hij verder. En wat heb je aangetroffen in die artikels?
'Uitgebreide informatie gevonden over mensen die vaak sport beoefenen. Er bestaan ernstige onderzoeken die aantonen dat het lichaam van mensen die voldoende beweging nemen, op de juiste manier, zich optimaal ontwikkelt en alle mogelijkheden waarover het beschikt kan laten bloeien, ondanks de mankementen die elk lichaam heeft. Het kan zelfs een invloed hebben op het functioneren van de hersenen. Fysiek gezonde mensen worden dus ook mentaal sterker, veerkrachtig, alert. Jij die lezen en studeren belangrijk vindt, wel, mensen die voldoende beweging nemen kunnen lezen en studeren met een veel grotere aandacht dan degenen die de hele dag voor hun computer of tv blijven zitten.

'Dus je stopt niet met lezen?' Jack is zich gewaar van zijn enthousiasme voor iets nieuws, voor iets wat ongekende werelden zou kunnen openen en zijn algemene toestand zou kunnen veranderen - verbeteren.
'Ik lees nog altijd heel graag, Jack. Maar de wedstrijd van zo-even vond ik ook bijzonder fraai om naar te kijken.'
'Er was geen wedstrijd! Die hebben we onderbroken!'
'De wedren die ontstaan is tussen jou en de leider van de groep. Toen jij achter hem aanging. Het was op voorhand verloren voor jou natuurlijk, maar toch... je deed het helemaal niet slecht. Voor iemand met jouw gewicht, en die nog nooit geoefend heeft, was je zelfs erg goed.'
'Was ik echt goed?' Jack zou Anna graag omarmen met zijn hele vette lijf, met zijn hele wezen.
'Het was net of je er plezier aan beleefde, gniffelt ze.

Jack kan er niet onderuit. Hij heeft er plezier aan beleefd. De natuur meemaken op die manier was onvergetelijk. Het was haast als een confrontatie met leven en dood voor hem. Het besef dat er veel meer in het leven is dan films op TV heeft hij niet kunnen vermijden.
'Anna, mag ik je een gunst vragen ... '
Er ligt een ondeugende gloed in haar ogen. 'Zou je graag nog meer van dergelijke momenten beleven? Fysieke oefening, bewegen, spelen...
'Waarschijnlijk ken je adressen van ietwat dubieuze verenigingen. Zou je me willen introduceren in hun wereld?'
Anna neemt een groot risico, weet hij. Toch antwoordt ze zoals Jack hoopt, en zelfs veel minder voorzichtig dan hij vreesde. 'Er bestaan enkele betrouwbare, ondergrondse sportverenigingen. Maak je geen zorgen over je zwaarlijvigheid. Iedereen daar begint zo. We verwoesten onze lichamen niet. We doen niet aan topsport, of zware competitie, wat doping en blessures teweegbrengt. Topsport blijkt dan weer ongezond.
Verward kijkt Jack haar aan.
Ja, het is een hele studie, ik geef je daarover nog wel enkele boeken door. Maar goed, sporten voor het plezier, om te bewegen, dat is gezond. De wedstrijden die we organiseren zijn geen genadeloze competities, wel leuke spelen. Ook deze avond was er slechts een vriendschapstraining gepland.'
Wat was het codewoord deze avond? vroeg Jack.
Ze kijkt hem schalks aan. Het is duidelijk dat ze hier plezier in krijgt.

Wacht, laat me raden, zegt haar chef. PROBEER NIET WEG TE RENNEN. Dat was het, niet?
Ze knikt.
Dacht ik het niet. Toen je dat door de luidspreker zei, gaf je de boodschap door dat ze nog niet omsingeld waren en dat ze moesten proberen wl weg te rennen.
Het is hen gelukt, zegt ze.
'Anna, dank je om me dit allemaal te vertellen. Uit gans mijn hart. Want wat ik hier meegemaakt heb, deze nacht, heeft echt iets losgemaakt bij mij. Ik heb er zin in.'
Hij neemt haar hand vast.
'...de ontdekking dat ik een lichaam heb, en dat het lichaam ertoe in staat is dingen te doen die ik nooit vermoed zou hebben... levend, blij, alert en ontspannen aanwezig zijn in de natuur... '
Ze legt haar hoofd op zijn schouder. Nu omarmt hij haar.
Als je me s nachts bij een controle niet in bed vindt
Dan zal ik je dus elders weten te vinden, grinnikt hij.
Dat hoeft niet te verhinderen dat we overdag ook nog eens samen naar het meer kunnen afdalen, om daar samen te vrijen, vind je niet? fluistert ze.
Afgesproken. Toch nemen we niet de bosbusjes. We gaan te voet. We zullen zo behendig stappen dat niemand het zal opmerken!
Ik ken wel enkele sluipweggetjes, glimlacht ze. 'En weet je wat, je kan misschien af en toe eens komen controleren of ik 's avonds inderdaad braaf voor de TV zit in de zetel? Ik zit daar hoor. Soms toch.'
Hij bewerkt haar lichaam met een kracht die ze niet achter hem had vermoed. Ontluikende passie kan onstuitbare energie opwekken, zelfs bij een uitgeputte, corpulente man.


www.manonsite.eu

-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:03:04
sinop otelleri blog  sinop otel dublex suit oda  sinop otel hakkımızda  sinop otel hizmetler  sinop otel müza  sinop otel odalarımız  sinop otel plaj  sinop otel standart oda  sinop otelleri video  sinop otelleri yorumlar  sinop otel havuzlu  sinop otel fiyatları  sinop otelleri  sinop havuzlu otel  sinop otelleri trivego  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri  sinop otelleri Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra birçok tarihi mekâna da sahip olan bir şehirdir. Sinop yalnızca doğa meraklıları tarafından değil aynı zamanda tarih meraklıları tarafından da gezilip, görülen ve beğenilen bir kenttir. Sinop kalesi, Sinop arkeoloji müzesi, Sinop İnce burun Feneri, Boyabat Kaya Mezarları Sinop’un tarihsel kalıntılarını oluşturmaktadır.

Tarih meraklısıysanız ve Sinop’a gelip seyahat etmek, gezip görmek istiyorsanız, o halde Sinop otelleri arasından bir Sinop otel seçiminde bulunun. Tercih ettiğiniz otelin isteklerinize uygun olup olmadığını internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Nasıl özellikler istiyorsanız, beğendiğiniz otel de bu özelliklerin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz Sinop otel ile güzel bir tatili geçirme imkânınız da bulunmaktadır.


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:37
antalya sex shop  
bursa sex shop  
sex shop bursa  
bursa sex shop  
avcılar sex shop  
avcılar sex shop  
esenyurt sex shop  
esenyurt sex shop  
beylikdüzü sex shop  
beylikdüzü sex shop  
kadıköy sex shop  
kadıköy sex shop  
bakırköy sex shop  
bakırköy sex shop  
işitme cihazı  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:22
seks shop  
sex shop  
sex toys  
erotik seks shop  
gay sex shop  
gay sex shop  
strapon nedir  
kızılay sex shop  
vibratör  
izmir sex shop  
antalya sex shop  
ankara sex shop  
istanbul sex shop  
istanbul sex shop  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:12
seks shop  
sex shop  
sex shop  
sex shop  
seks shop istanbul  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:02:02
فرمتجر الجنس  
فروشگاه جنسی  
فروشگاه جنسی  
هزاز  
вибратор  
секс-шоп  
متجر الجنس اسطنبول  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:55
sex shop  
iç giyim  
saç bakım  
işitme cihazı  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otelleri  
sinop otel fiyatları  
sinop otel tavsiye  


-=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:44
 • https://www.ogiyo.com

 • https://www.sacbakim.net

 • https://www.noktaisitme.com

 • https://www.sinopantikotel.com.tr

 • https://www.sinopantikotel.com

 • https://www.sinopotel.com.tr

 • http://www.sinopotel.com

 • https://www.otelsinop.net

 • https://www.seksshopistanbul.net

 • https://www.jartiyercorap.com

 • https://www.noktashop.ist

 • https://www.noktashop.istanbul

 • https://www.noktashop.org

 • https://www.noktaseksshop.com

 • https://www.vibratorum.net

 • https://www.noktashop.org/articles-sitemap.xml • -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:37
  sex shop  
  seks shop  
  saç bakım  
  seks shop  
  seks shop  
  sex toys  
  sex toys  
  gay sex shop
  gay sex shop
  strapon nedir


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 13:01:21
  kızılay sex shop
  travesti sex
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  erotik seks shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  sex shop  
  vibratör  
  izmir sex shop  


  -=P!nUpke=- @ 02-11-2018 12:59:54
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 
  sinop otelleri 


  @ 21-06-2015 15:35:42
  Het plaatsen van reacties kan alleen als u ingelogd bent. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan.


  Copyright © 2002-2019 Geoffrey Reemer en Ren Claessens